Login       Register

Original Poster
Another small issue/bug I noticed Thread Modes
#1
Sorry for being such a pain but I'm noticing not many people are posting issues which I dont know if I'm the only one that spotting them or just not lazy to post them but the reps given link in the profile directs me to a file not found page.

https://ibb.co/4RLSCyX

There is a screenshot of the button I'm talking about. I'm sure its a simple fix or you might even already known about it. Thanks though.


PS: Thought I might add this in here to since I just noticed it and its pretty much the same thing is that the show team link at the bottom of the forums where it shows online users didnt work for me either.
#2
(01-26-2021, 09:33 PM)Ninja Wrote: Sorry for being such a pain but I'm noticing not many people are posting issues which I dont know if I'm the only one that spotting them or just not lazy to post them but the reps given link in the profile directs me to a file not found page.

https://ibb.co/4RLSCyX

There is a screenshot of the button I'm talking about. I'm sure its a simple fix or you might even already known about it. Thanks though.


PS: Thought I might add this in here to since I just noticed it and its pretty much the same thing is that the show team link at the bottom of the forums where it shows online users didnt work for me either.

Oh good catch, I forgot to code the reputation given log, but that is completed now!

I'm working on forum team right now.

And no need to apologize, these bug reports are much appreciated because eventually there should be little to no bugs at all, thanks to users like you who will report what they see.

Anyway, thanks again.  I'll go ahead and move and close this thread.
Amazing features are rolling out fast!





This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.